SIBM Pune is back with the 27th edition of its Annual Management and Cultural Fest – Transcend 2017

Symbiosis Institute of Business Management, Pune is back with the 27th edition of its Annual Management and Cultural Fest, Transcend. One of the largest B-school events in India, this three day fest is scheduled to be held from 20th to 22nd of January, 2017 at SIBM Pune, Lavale Campus.

With an exuberant start in November 2016, the official launch of Transcend 2017, in association with Red Bull Tour Bus saw eminent artists from the world of music like Dhruv Visvanath and The Raghu Dixit Project visiting the hill-top campus.

Associations with well reputed brands like Mother Dairy, Uflex Ltd. MTV Campus Diaries, Subway, Zoomcar, Maruti Suzuki, Punjab National Bank, Inshorts, Radio Mirchi among others, a variety of Management & Cultural Events, and a grand line-up of Pro-shows, Transcend is all set to go “Beyond The Horizon”.

Transcend completes 27 years of glory with remarkable competition and camaraderie at its core. Today, Dr, Mujumudar –  Chancellor- SIU, in his keynote address congratulated the students on conducting this event with such efficiency .

In his address, the Chancellor also shared an observation that he had witnessed over the years – that the experience and learning of organizing an event shape the character and personality of an achiever, apart from the knowledge gained in classrooms or laboratories. He also brought forth an important message of the need for intellectual and ambitious students to join politics and take inspiration from our Prime Minister Shri.Narendra Modi. 

IMG_2671

 

IMG_2703

IMG_2663

SIBM-TranscendSIBM Pune welcomes one and all to be a part of this 3 day extravaganza, where you get a chance to outdo yourself, to outshine others, and finally Transcend!

Also Transcend Event Live streaming link is available at

  1. http://a.impartus.com/live/sibm1.html: – For X101 classroom
  2. http://a.impartus.com/live/sibm2.html: – For Auditorium
  3. http://a.impartus.com/live/sibm3.html: – For AH2 classroom

Event streaming

DAY 1 (20 Jan 17)
Sl No Event Time Duration Venue
1 Chrysalis 1pm – 7pm 6 Hrs X101

 

DAY 2 (21 Jan 17)
Sl No Event Time Duration Venue
1 Opstrat 11am – 5pm 6 Hrs X101
2 Barter Master 1pm – 6pm 5 Hrs AH2

 

DAY 3 (22 Jan 17)
Sl No Event Time Duration Venue
1 LMS 3pm – 6pm 3 Hrs Auditorium
2 Marketshastra 11am – 2pm 3 Hrs X101
3 FTGG 11am – 5pm 6 Hrs AH2

Dr R Raman

Director – SIBM Pune

and

Dean – Faculty of Management – SIU

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *